Novi Sad
21.11.2011.
13:02 > 13:11
Otvoreno klizalište na Štrandu počeće da radi od idućeg meseca.
  • jovana

    12.12.2011 16:01
    bas mi je zao sto naplacujete ulaz za najmladje.deca bi trebalo da se klizu besplatno...sramota...
  • Mama u Akciji

    22.11.2011 11:49
    Sramota
    Sramota za Novi Sad!!! Dokle vise udaranja po usima i novcaniku! Pa nismo mi ovce za sisanje!!!
    Priustite deci besplatne ulaznice na klizaliste, a ostavite za starije iste cene kao sto su i bile!!! Pa ne mozemo svi deci da platimo skijanje u Sloveniji, Austriji i Kopaoniku! Dajte da se osecaju kao punopravni gradjani i da se ponosno secaju svog detinjstva...a ne da se stide kako im roditelji zbog finansija, a sve politikom zemlje u kojoj zive, nisu mogli da placaju klizanje tokom raspusta... Zalosno!
    IZBORIMO SE ZA SVOJU DECU!
  • Jeeeee

    22.11.2011 08:17
    Volimo Štrand i zimi i leti. Klizalište na Štrandu je odlična ideja, kao i po ostalim delovima grada, da ih ima više, mogla bi biti i po povoljnijim cenama, kako bi sva deca mogla da priušte da tokom raspusta odu par puta na klizanje, kad već ne idu na zimovanje. Ovako, na ovih par klizališta, naročito na Spensu, posle podele besplatnih karata od strane Toplane, mogu zamisliti kakav će krkljanac biti. Bolje da finansitare ovakve stvari, razne sadržaje za decu tokom zimskog raspusta, nego doček Nove godine. (Ovde mislim i na prateće sadržaje dočeka tipa: kupovina kalendara, olovaka, upaljača, rokovnika, kožnih tašni i kaiševa, kišobrana, ručkova, večera, plaćanje frizerki... i sve ostalo što računate u reprezentaciju, a košta barem isto koliko i doček na trgu).
  • Mama

    22.11.2011 07:27
    A šta bi vam falilo da ste ove godine za promenu, odlučili da ulaz bude besplatan?!Stvarno treba da vas je sramota, samo da uzmete narodu pare a u ovom slučaju zaradjivaćete najviše na deci.Pitam se dokle više?
  • Vladan

    21.11.2011 15:23
    Sramota je da za decu skoro nista nema besplatno u ovom gradu. Sve bi da naplatite...
  • ako se dobro secam

    21.11.2011 13:25
    pre ce biti pretproslogodisnje cene
    a zar nije bilo 150din

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna